Hoe vind ik een opleiding, training of cursus?

Wil je dat wij jou helpen met zoeken, vergelijken en inschrijven? 
Laat je vraag achter op onze klantenservice pagina en wij zorgen ervoor dat een Springest Adviseur zo snel mogelijk contact met je opneemt! 

Ben je op zoek naar een opleiding, training of cursus? Zoek dan verder op  Springest.nl. Er staan meer dan 81.000 opleidingen van meer dan 7.600 opleiders op van alle soorten en maten. Deze kun je filteren op prijs, keurmerk, regio, niveau, looptijd en zo meer. 

Vraag kosteloos brochures aan van verschillende opleiders om op die manier de inhoud van de leerproducten te vergelijken. Maak een keuze uit het aanbod op basis van jouw persoonlijke voorkeuren, zo weet je zeker dat de opleiding past bij jouw persoonlijke situatie. Misschien kan je een cursus alleen in het weekend volgen, of op een specifieke dag? Met zoveel leerproducten zal er altijd iets tussen zitten. Onze Leeradviseurs kijken graag met je mee!

Je kunt het gemakkelijkst naar opleidingen, trainingen en cursussen zoeken met behulp van de zoekbalk op de homepage van  Springest.nl. Geef een zoekterm in en je krijgt in de dropdown automatisch suggesties voor onderwerpen van de 81.000 leerproducten op Springest. Als je hierop klikt, krijg je een goed overzicht van de opleidingen binnen deze categorie. Wees zo specifiek mogelijk om tot de beste resultaten te komen.

Zoek op onderwerp: 

Daarnaast kun je aan de linkerzijde in het menu met specifiekere zoektermen je zoekactie verfijnen. Er zijn verschillende filters zoals regio, niveau, keurmerk, prijs te selecteren. 

Vergelijk verschillende leerproducten:

Selecteer verschillende leerproducten zoals in onderstaand voorbeeld, om vervolgens op de knop "vergelijken" te drukken.

Je komt dan op een overzicht terecht waar je duidelijk de verschillen of overeenkomsten kan zien tussen de leerproducten:

Als je ter oriëntatie een aantal passende opleidingen hebt gevonden kun je daarvoor vrijblijvend brochures aanvragen. Heb je je keuze gemaakt? Voor elk leerproduct is het mogelijk om via Springest.nl in te schrijven of een inschrijvingsaanvraag te doen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Nog vragen? Stel ze aan de klantenservice (bovenaan de pagina). Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.