Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Hulp nodig van één van onze Springest Adviseurs?
Laat je vraag achter op onze klantenservice pagina en wij zorgen ervoor dat een Springest Adviseur zo snel mogelijk contact met je opneemt!

Als je het wachtwoord voor jouw Mijn Springest-account bent vergeten, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga naar de inlog pagina van  Mijn Springest.

Klik op de link 'Nieuw wachtwoord aanvragen'

Vervolgens vul je je e-mailadres in en wordt er automatisch een mail naar je gestuurd. Volg de instructies in de mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Nog vragen? Stel ze aan de klantenservice (bovenaan de pagina). Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.