Hoe vind ik een in-company training op Springest?

Een vraag over in-company?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 744 0830 of te mailen naar  info@springest.nl. Wij helpen je graag verder!

Het vinden van een geschikte in-company trainer/ training begint bij het doen van een  open in-company aanvraag. Zo brengen wij je in contact met relevante opleiders. Wij bellen de aanvrager vervolgens altijd even na om de aanvraag zo compleet en concreet mogelijk uit te sturen.

Maximaal drie opleiders kunnen op de aanvraag reageren door het betalen van een bedrag. Hierdoor wordt gegarandeerd dat dit professionele instellingen zijn die je daadwerkelijk een training kunnen bieden die aansluit bij de wensen en dat je niet bedolven wordt onder de offertes. Deze opleiders kunnen vervolgens direct contact met je opnemen en zo een passende offerte op te stellen. Vervolgens kies jij of en met welke opleider je verder wilt gaan in het proces. Deze service is gratis en vrijblijvend. 

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op