Wat zijn in-company trainingen?

Een vraag over in-company? 
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 744 0830 of te mailen naar  info@springest.nl. Wij helpen je graag verder!

In-company betekent dat de training gegeven wordt binnen je bedrijf door een externe partij. Alle trainingen staan in categorieën opgedeeld op  Springest.nl zodat je vast een idee kunt krijgen van het aanbod. Hoe je deze trainingen vindt wordt in dit artikel duidelijk omschreven. 

Dit zijn altijd groepstrainingen en kunnen daardoor precies afgestemd worden op de wensen van de organisatie. Denk daarbij aan inhoud, niveau, aantal dagen, prijs, beschikbaarheid etc. Maar ook als er geen eigen ruimte vrij is kun je een aanvraag doen en kan er een locatie geregeld worden.

Een aanvraag doen voor een in-company training? Via een  open aanvraag op Springest zet je de eerste stap. Zo brengen wij je in contact met relevante opleiders. 

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op