Wat als ik geen geschikte opleiding kan vinden?

Ondanks het grote aanbod van opleidingen, cursussen en trainingen op Springest, kan het zo zijn dat je toch geen geschikte opleiding kunt vinden. Wellicht zijn er alternatieven die je niet hebt gevonden (bijvoorbeeld omdat de zoektermen net anders zijn). Je kan contact opnemen met onze Adviseurs of je kan een concrete opleidingsvraag in de vraagbaak stellen. Daar kunnen individuen of opleiders op jouw vraag reageren en je van een passend advies voorzien. Daarnaast is het mogelijk dat een bepaalde opleiding/ opleider nog niet op ons platform staat. Wij horen graag van jou welke opleiding je mist zodat we deze kunnen toevoegen. 

Wil je wat hulp bij het zoeken? Neem dan contact op met een van onze leeradviseurs, zij helpen je bij het zoeken naar de beste opleiding voor jou. Mail naar info@springest.nl.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Nog vragen? Stel ze aan de klantenservice (bovenaan de pagina). Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.