Hoe deel ik een ervaring op Springest?

Menu:

   

Deel jouw ervaring

Of je nou een hele positieve of een wat mindere ervaring hebt gehad, het is altijd waardevol om deze te delen met anderen. Hiervan kunnen opleiders ook weer leren. Ervaringen delen kan heel gemakkelijk via de knop 'deel mijn ervaring'. Deze vind je op de homepage wanneer je iets naar beneden scrollt:

Deze knop vind je tevens op de pagina van de opleidingen en op de pagina van de opleidingsaanbieder.

Zodra je op 'deel je ervaring' klikt krijg je een aantal velden te zien waar de ervaring kunt invullen. Dit gebeurt door middel van een beoordeling (1 tot 5 sterren) en een korte beschrijving van minimaal 30 woorden. Vervolgens kun je de ervaring plaatsen via LinkedIn, Mijn Springest account of e-mail.

Opleiding niet vindbaar?

Als de opleiding niet op Springest staat maar de opleidingsaanbieder wel, dan kan je je ervaring achterlaten via de pagina van de aanbieder. Onder in de dropdown met leerproducten vind je hier een optie voor:

Ervaring anoniem delen

Door in het veld "Achternaam" Anoniem in te vullen, voorkom je dat jouw naam wordt weergegeven bij publicatie van jouw ervaring. Wij snappen dat dat in sommige situaties de voorkeur heeft. Emailadressen worden uiteraard sowieso niet getoond. 

Nog andere vragen? Neem dan contact op met een van onze leeradviseurs, zij helpen je bij het zoeken naar de voor jou beste opleiding. Bel ons op 085-7440830 of email naar info@springest.nl.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Nog vragen? Stel ze aan de klantenservice (bovenaan de pagina). Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.