Wat gebeurt er met de gegevens die ik heb ingevuld?

Voor ons is een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden, tenzij u een brochureaanvraag doet of wanneer u zich direct inschrijft bij een opleidingsinstituut op Springest. Het desbetreffende opleidingsinstituut ontvangt dan de door u ingevoerde persoonsgegevens om de brochureaanvraag of inschrijving te verwerken. 

Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u hier kijken: https://www.springest.nl/over-springest/privacy-disclaimer

Heb je nog meer vragen en wil je een Springest adviseur spreken?
Laat je vraag achter op onze klantenservice pagina en wij zorgen ervoor dat een Springest Adviseur zo snel mogelijk contact met je opneemt! Of mail je vraag direct naar info@springest.nl

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Nog vragen? Stel ze aan de klantenservice (bovenaan de pagina). Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.