Kan ik ook voor meerdere collega's tegelijk een cursus boeken?

Vragen of opmerkingen? 
Neem dan contact met ons door te bellen naar 020 217 0149 of te mailen naar  info@springest.nl. Wij helpen je graag verder!

Er zijn twee mogelijkheden om inschrijvingen voor meerdere mensen binnen hetzelfde bedrijf te organiseren.

In-company is een manier om van (maximaal drie) verschillende opleiders een offerte te ontvangen voor een training op maat op jullie eigen locatie. Doe nu een aanvraag.

Springest Go
is een versie van Springest die volledig op maat gemaakt is voor organisaties. Het heeft als doen om het proces van collega's inschrijven en andere processen rondom opleiding en ontwikkeling, efficiënter te maken. Dit systeem kan gekoppeld worden aan uw huidige personeelsbestand, waardoor u enkel de naam of het e-mailadres van een collega hoeft in te voeren. Springest vult vervolgens automatisch de overige benodigde informatie in, zoals de juiste adresgegevens van de cursist en de kostenplaats voor de boeking. U kunt ook meerdere collega's tegelijk selecteren voor een training. Dit scheelt u al snel veel tijd.

Voor meer informatie over de voordelen van Springest Go voor uw organisatie kijkt u op  deze pagina.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op