Hoe vind ik opleidingen op Springest?

Wil je dat wij jou helpen met de inschrijving? 
Neem dan contact op met één van onze Adviseurs via onze klantenservice. Wil je liever direct iemand spreken? Wij zijn te bereiken op 085 744 0830.

Je kunt het gemakkelijkst naar opleidingen, trainingen en cursussen zoeken met behulp van de zoekbalk op de homepage van  Springest.nl.

Geef een zoekterm in en je krijgt in de dropdown automatisch suggesties voor onderwerpen van de 40.000 leerproducten op Springest. Als je hierop klikt, krijg je een goed overzicht van de opleidingen binnen deze categorie. Wees zo specifiek mogelijk om tot de beste resultaten te komen.

Zoek op onderwerp: 


Daarnaast kun je aan de linkerzijde in het menu met specifiekere zoektermen je zoekactie verfijnen. Er zijn verschillende filters zoals regio, niveau, keurmerk, prijs te selecteren. Ben je op een specifieke trainingspagina zie je aan de linkerzijde alternatieven verschijnen en kun je er maximaal drie met elkaar vergelijken in een overzichtelijk schema.

Vergelijk alternatieven:


Als je ter oriëntatie een aantal passende opleidingen hebt gevonden kun je daarvoor vrijblijvend brochures aanvragen. Heb je je keuze gemaakt? Voor elk leerproduct is het mogelijk om via Springest.nl in te schrijven of een inschrijvingsaanvraag te doen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Nog vragen? Stel ze aan de klantenservice (bovenaan de pagina). Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.