Contactpersoon Betaling/Inschrijving

Wil je dat wij jou helpen met zoeken, vergelijken en inschrijven? 
Laat je vraag achter op onze klantenservice pagina en wij zorgen ervoor dat een Springest Adviseur zo snel mogelijk contact met je opneemt! 

Bij het inschrijven voor een opleiding kun je op de tweede pagina van het aanmeldformulier een contactpersoon opgeven voor de betaling en/of inschrijving. Wanneer de deelnemer zelf de contactpersoon is voor de betaling/inschrijving, is het niet nodig om deze gegevens opnieuw in te vullen op de tweede pagina. Gaat er iemand anders over de betaling of de inschrijving? Vul dan van deze persoon de achternaam, het e-mailadres en het telefoonnummer in. Dan zal de opleider diegene contacteren over de betaling en/of inschrijving.

Op de tweede pagina kun je de gegevens invullen van de contactpersoon voor de betaling en/of inschrijving. 

  • Contactpersoon betaling: als iemand anders voor jouw opleiding betaald kun je de gegevens van die persoon hier opgeven zodat de opleider met diegene contact op neemt wanneer het om de factuur gaat. Zie onderstaande afbeelding.
  • Contactpersoon inschrijving: als de opleider contact op wil nemen omdat de tijd van de training is veranderd of iets anders wat met de inschrijving te maken heeft, dan zal hij met de contactpersoon van de inschrijving contact opnemen. Zie onderstaande afbeelding.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Nog vragen? Stel ze aan de klantenservice (bovenaan de pagina). Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.