Twentse Scholingscheque

Twente investeert in een Leven Lang Ontwikkelen om Twentenaren én de Twentse economie vitaal te houden. Ben jij woonachtig in Twente en wil jij je binnen je vakgebied ontwikkelen of wil je veranderen van branche en werkomgeving? Vraag dan de scholingscheque tot maximaal € 5.000,- van Twents Fonds voor Vakmanschap aan om je scholing te bekostigen.

De scholingscheque tot maximaal €5.000,- is er voor werkenden, ZZP’ers en werkzoekenden uit Twente die zich willen om-, her- of bijscholen in een vakrichting tot en met mbo niveau 4.

Er geldt een aantal voorwaarden voor het ontvangen van de cheque. De organisatie achter de cheque (IKBINDR) geeft aan dat je er na inschrijving achter komt of jij recht hebt op de cheque. Zij zullen hierover contact opnemen.


Meer informatie vind je hier.

Nog andere vragen? Neem dan contact op met een van onze leeradviseurs, zij helpen je bij het zoeken naar de opleiding die het beste bij je past. Bel ons op  085-7440830 of email naar info@springest.nl.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Nog vragen? Stel ze aan de klantenservice (bovenaan de pagina). Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.