Wat zijn Springest leeradviseurs

Hulp nodig van één van onze leeradviseurs? 
Neem dan  contact met ons op door te bellen naar 085-744 0830 of te mailen naar info@springest.nl. Wij helpen je graag verder!

Het aanbod op Springest is natuurlijk ontzettend groot en wij begrijpen dan ook dat dit soms wat overweldigend kan zijn. Daarom hebben wij de Springest leeradviseurs in het leven geroepen. De leeradviseurs helpen jou om het juiste leerproduct en / of aanbieder daarvan te vinden. Zij geven jou dus telefonisch, per mail of via chat leeradvies. 

Door jouw wensen in kaart te brengen zoeken de leeradviseurs samen met jou in de Springest database naar de goede matches. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan: 

  • Regio
  • Startmoment
  • Budget
  • Inhoud
  • Certificering

Een leeradviseurs denkt graag met je mee om uiteindelijk de meest relevante opleiding of cursus voor je te vinden. Met jouw toestemming sturen we brochures op zodat je het aanbod kunt vergelijken. Als het nodig is zoeken wij tevens bij de aanbieder of andere instanties naar antwoorden op al je vragen. De leeradviseurs helpt je graag bij het beantwoorden van al je vragen, het vergelijken van de verschillende opties of bij een inschrijving. Alles om uiteindelijk de opleiding of cursus te vinden die het meest aansluit op jouw wensen!

Als je brochures hebt aangevraagd, bellen we je op om te helpen in je oriëntatie en eventueel met je inschrijving of inschrijvingsaanvraag. Maar uiteraard kun je de leeradviseurs zelf ook bellen op 085-744 0830  of mailen op info@springest.nl als je vragen hebt!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op