Wat zijn Springest Leeradviseurs

Hulp nodig van één van onze Leeradviseurs? 

Als je brochures hebt aangevraagd, bellen we je op om te kijken of we je kunnen helpen in je oriëntatie en eventueel met je inschrijving of inschrijvingsaanvraag. Stuur een mailtje naar info@springest.nl als je vragen hebt!

Het aanbod op Springest is natuurlijk ontzettend groot en wij begrijpen dan ook dat dit soms wat overweldigend kan zijn. Om het allemaal wat makkelijker voor je te maken, en te zorgen dat je niet de verkeerde opleiding kiest staat er bij Springest een heel team aan Adviseurs klaar om je te helpen. Dit advies is kosteloos, vrijblijvend en altijd onafhankelijk.

Door jouw wensen in kaart te brengen zoeken de Leeradviseurs samen met jou in de Springest database naar de beste matches. In het gesprek bespreek je bijvoorbeeld; regio, startmoment, budget, inhoud, certificering etc. Eigenlijk alles wat voor jou persoonlijke situatie belangrijk is.

De leeradviseur van het eerste contact, zal zolang nodig jouw contactpersoon blijven. Zo blijft het persoonlijk, en hoef jij niet telkens opnieuw je verhaal te doen. Op basis van het eerste gesprek stuurt jouw persoonlijke leeradviseur, met jouw toestemming, brochures op zodat je het aanbod kunt vergelijken. Hierna zal er contact blijven zolang hier behoefte aan is, dit kan zowel per mail of via een bel-afspraak. 

Een Leeradviseur kan je helpen door:

  • Aanbod te vergelijken op basis van jouw wensen
  • Contact op te nemen met opleiders bij eventuele vragen
  • Een eventuele reservering te plaatsen wanneer mogelijk
  • Advies te geven op basis van hun ervaring
  • Je te helpen met de inschrijving


Wil je meer lezen over het werk van onze leeradviseurs? Lees dan dit artikel waar we een aantal ervaringen bespreken.
Met zoveel aanbod is er altijd een opleiding op cursus die aansluit op al jouw wensen, dus neem vooral contact op!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Nog vragen? Stel ze aan de klantenservice (bovenaan de pagina). Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.