Hoe kan ik mijn inschrijving annuleren?

Onverhoopt verhinderd? Een onwelwillende werkgever? Of toch niet de juiste cursus gekozen? Het aanbod van Springest kan je hopelijk alsnog helpen in de toekomst.

Het is volgens de onderstaande stappen mogelijk om je inschrijving via je Mijn Springest account te annuleren.

1. Ga naar Springest.nl en zorg dat je ingelogd bent in je Mijn Springest account, deze wordt automatisch voor je aangemaakt op het moment dat je je inschrijft. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, bekijk dan onze instructies om deze te resetten.
  2. Klik in de navigatie op het tabje 'Mijn Geschiedenis'
  3. Klik op 'Bekijk details' bij de inschrijving die je wilt annuleren
  4. Klik onderaan de pagina op de rode 'Inschrijving annuleren' knop
  5. bevestig aan je browser dat je de inschrijving wilt annuleren

Je ontvangt per e-mail een bevestiging dat je inschrijving geannuleerd is, wij stellen verder de opleider op de hoogte, dit hoef je dus niet meer zelf te doen. Het kan zijn dat ze nog vragen hebben naar aanleiding van je annulering, de opleider kan dus nog contact met je opnemen.