Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Hulp nodig van één van onze Learning Advisors?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-744 0830 of te mailen naar  info@springest.nl. Wij helpen je graag verder!

Als je het wachtwoord voor jouw Mijn Springest-account bent vergeten, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga naar de inlog pagina van  Mijn Springest.

Klik op de link 'Nieuw wachtwoord aanvragen'

Vervolgens vul je je e-mailadres in en wordt er automatisch een mail naar je gestuurd. Volg de instructies in de mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.