Wat gebeurt er nadat ik op de knop ‘nu inschrijven’ heb geklikt?

Wil je dat wij jou helpen met het vinden van een opleiding?
Neem dan contact op met één van onze Learning Advisors door te bellen naar 085 744 0830 of te mailen naar  info@springest.nl. Wij helpen je graag verder!

Nadat je op de knop ‘nu inschrijven’ hebt geklikt, kom je in een scherm terecht waar je je gegevens kunt invullen in een aantal velden. De gevraagde gegevens betreffen je volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. De opleider heeft deze gegevens nodig om je te kunnen contacteren. Als er startdata staan aangegeven kun je hier ook een startdatum kiezen. Vervolgens klik je op 'volgende' en kom je in een scherm waar je je adresgegevens kunt invullen. Ook heb je hier de mogelijkheid om eventuele vragen of opmerkingen toe te voegen. Hierna krijg je een overzicht te zien van alle gegevens die je hebt ingevuld en moet je op ‘inschrijven’ klikken om het proces af te ronden. Je ontvangt daarna een email waarmee je de inschrijving kunt bevestigen. Nadat je de inschrijving hebt bevestigd via de mail is de inschrijving echt volledig afgerond. Zodra je dit hebt gedaan zal de opleider contact met je opnemen om te bepalen hoe en wanneer je wilt betalen. Verder zal er meer informatie gegeven worden over de exacte locatie waar de opleiding gegeven wordt. Veel succes met het volgen van je opleiding, training of cursus!