Moet ik inloggen om mijn ervaring te bevestigen?

Heb je een interessante of minder goede ervaring met een training op Springest.nl? Deel je ervaring van een training met andere Springest bezoekers! Op elke trainingspagina staat een knop "Deel je ervaring". Nadat je de door jou gevolgde cursus of opleiding hebt gewaardeerd en onderbouwd, dien je deze te bevestigen. Dit doet Springest omdat we zeker willen zijn dat de ervaring echt is en door een echte cursist is geschreven.

Je kan jouw review op drie manieren bevestigen:

• Met LinkedIn: hiervoor dien je in te loggen of ingelogd te zijn bij LinkedIn
  • Met Mijn Springest: hiervoor dien je in te loggen of ingelogd te zijn bij Mijn Springest
  • Via e-mail: hiervoor dien je je ervaring te bevestigen via een e-mail