Hoe maak ik de koppeling van LinkedIn en Mijn Springest ongedaan?

Wil je dat wij jou helpen met zoeken, vergelijken en inschrijven?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 744 0830 of te mailen naar  info@springest.nl. Wij helpen je graag verder!

Zodra je je aanmeldt via de LinkedIn button op de Mijn Springest pagina, geef je Springest toestemming om jouw profielgegevens te gebruiken om je opleidingssuggesties te tonen. Je kunt deze koppeling ongedaan maken door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar Springest.nl
  2. Ga naar "Account settings"
  3. Klik op "Groups, Companies & Applications"
  4. Klik op "View your applications" - Je gaat dan naar een volgend scherm
  5. Vink het vakje voor "Springest" aan
  6. Klik "Remove" - Je hebt ons nu ontkoppeld