Hoe kan ik mij direct inschrijven voor een opleiding?

Wil je dat wij jou helpen met de inschrijving?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 744 0830 of te mailen naar  info@springest.nl. Wij helpen je graag verder!

Inschrijven voor alle trainingen

Voor alle trainingen kun je je direct inschrijven via Springest door op de trainingspagina te klikken op de knop ‘nu inschrijven’.

Nadat je op de knop ‘nu inschrijven’ hebt geklikt kom je in een scherm terecht waar je je contactgegevens invult en hier kun je ook een startdatum kiezen als deze aangegeven staan. In het volgende scherm vul je je factuuradres in en is er ruimte voor opmerkingen. Zodra je je gegevens hebt ingevuld, verschijnt er een overzicht en klik je op 'inschrijven' om het proces af te ronden. Als laatste stap ontvang je een e-mail waarin je gevraagd wordt om de inschrijving te bevestigen.

In sommige gevallen:
De opleider krijgt van jouw inschrijving gelijktijdig bericht en zal binnen 48 uur de inschrijving accepteren of weigeren. Als zij de inschrijving accepteren, nemen ze zonder tussenkomst van Springest contact met jou op om de vervolgstappen te bespreken. Als zij de inschrijving weigeren nemen onze Learning Advisors contact met je op om alternatieven te vinden.

Moet ik gelijk betalen?
Nee, je betaalt de opleiding direct aan de opleider en niet aan Springest. Als een opleiding niet doorgaat hoef je uiteraard ook niet te betalen. De opleider zal je hierover informeren en je eventueel een alternatieve datum of opleiding aanbieden.

Waarom is er geen startdatum?
Soms zijn er nog geen startdata aangegeven door de opleider. In dat geval wordt er een startdatum bepaald nadat je bent ingeschreven. Dit gebeurt in principe altijd ruim voordat de opleidingen van start gaan. Je kunt je inschrijving dan ook nog annuleren.

Nu kun je beginnen met leren. Succes met het volgen van je opleiding, training of cursus!