Hoe voeg je je certificaat toe aan Mijn Springest?

Hulp nodig van één van onze Learning Advisors?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-744 0830 of te mailen naar  info@springest.nl. Wij helpen je graag verder!

Gefeliciteerd met het behalen van je certificaat!

Je kunt dit certificaat toevoegen aan je "Mijn Springest"- account, zodat je al je behaalde diploma's, bewijzen van inschrijving en certificaten (samen noemen we het: Leeractiviteit) kunt bewaren op één plek.

Stappen

1. Log in op  'Mijn Springest'
2. Klik op jouw naam rechtsboven in het scherm en kies de optie Bewerk profiel
3. Binnen de pagina die verschijnt kies je de optie Rapportage
4. Klik op de groene knop Voeg je (eerste) Leeractiviteit toe.
5. Nu kun je alle gegevens van jouw opleiding invullen en je certificaat uploaden
6. Klik op "Leeractiviteit opslaan"

Na het doorlopen van dit stappenplan is het certificaat succesvol toegevoegd aan de Leeractiviteiten in jouw profiel.