Wat zijn Learning Advisors?

Hulp nodig van één van onze Learning Advisors? 
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-744 0830 of te mailen naar  info@springest.nl. Wij helpen je graag verder!

Het aanbod op Springest is natuurlijk ontzettend groot en wij begrijpen dan ook dat dit soms wat overweldigend kan zijn. Daarom hebben wij Learning Advisors in het leven geroepen. Learning Advisors helpen jou om de juiste opleiding en/of opleider te vinden. Zij geven jou telefonisch (of per mail) leeradvies. 

Door jouw wensen in kaart te brengen zoeken Learning Advisors in de Springest database naar de goede matches. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan: 

  • Regio
  • Startmoment
  • Budget
  • Inhoud
  • Certificering

Een Learning Advisor denkt graag met je mee om uiteindelijk de meest relevante opleiding of cursus voor je te vinden. Met jouw toestemming sturen we brochures op zodat je het aanbod kunt vergelijken. Als het nodig is zoeken wij tevens bij de opleider of andere instanties naar antwoorden op al je vragen. 

Een Learning Advisor helpt je graag bij het beantwoorden van al je vragen, het vergelijken van de verschillende opties of bij een inschrijving. Alles om uiteindelijk de opleiding of cursus te vinden die het meest aansluit op jouw wensen!

Als je brochures hebt aangevraagd, bellen we je op om te helpen in je oriëntatie en eventueel met je inschrijving of inschrijvingsaanvraag. Uiteraard kun je de Learning Advisors zelf ook bellen als je vragen hebt!

Kijk op de  Springest pagina Learning Advisors voor alles wat je over hen wilt weten!

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op